Potřeba lidského tepla
doteků jemných.
Ať třeba jiný si řekne
To, že je hřích.
Porozumění, doteky hřejí.
Pocity v těle potom se smějí.
Emoce potom mohou jít ven.
Pocit důvěry, ale komu
z jiného musí být domu.
Vzájemná důvěra, nejvíc je tak
překoná ona veškerý vztah.
Objetí celého světa pak v ní
v objetí důvěry pak prožít dny.
~☆~
PS: hranice dna,
bahno mám rád.
Jen někdo ví
co umí mě hřát.
Bahnem se brodím,
snažím se žít.
Jen s někým mohu
pak zažít klid.
Jen
nevím kde
Jen
Nevím s kým.
☆
vzpomněla jsem si na ty akce, kdy lidi někde s cedulí "obejmutí zdarma"... a hele našla jsem video:) https://www.youtube.com/watch?v=8wA26EyUjzQ
obejmutí je tak důležité a léčivé, dokáže proměnit i porouchané vztahy... s rodiči, přáteli... někdy stačí tak "málo";)
16.11.2022 09:28:50 | Sonador
Pak se kouknu, děkuju. Ono fakt něco takového existuje?
16.11.2022 11:56:29 | Protos1182
nevím jestli ještě, ale jednu dobu to dost frčelo... si říkám, jestli s tím zase nezačít;)
16.11.2022 11:59:14 | Sonador