Nevidomé
Anotace: Malování síly 2022
Drahá Leni,
znám z nahrávek Tvůj hlas
a vím, že někdy zavítáš.
Máš mě ráda i slovem opíráš.
Slova místo obrazů.
Přátelství ze vzkazů.
Víra zdobí Tvůj šat.
Nevidíš a víš,
že Bůh Tě má rád
a mezi slzy věříš
do poslední kapky Kristovy krve,
že je tam nahoře pravé nebe.
Tolik lásky v písni i hlasu.
Překonala jsi lány nečasu.
Vstříc jdeš dál
i tmou a světlem katedrál.
Bližní má.
Jsem dojatá.
Kamarádko má.
Přečteno 103x
Tipy 16
Poslední tipující: Fialový metal, M.A.Rek, Iva Husárková, Kubíno, Stanislav32, Psavec, Marry31, Sonador, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)