Anotace: Jedna "podnapilá".... .
Upíjím od rána hřejivý líh,
do vlasů vkradl se stříbrný sníh.
Uvnitř je dítě, tam neplyne čas
puberty touží užívat krás.
Objetí dívky, ženy té již
na krku proto nosím ten kříž
Hřeje líh kde cosi chybí
chybíš mi, ty o tom víš.
~☆~
já nosím na krku kus meteoritu
a proto cítím, kdy nejsi tu
chybíš mi, lásko, ve všech mých časech
tvá ruka v mé...a má ve tvých vlasech
miluju milostnou poezii, psanou s vášní
Děkuju!
17.11.2022 22:52:42 | stormeater