Anotace: ...
Něco se skrývá
mezi stromy
skrz luny svit
obrys se jeví
tak
tmavý
chladný
Bojíš se otočit
aby nezmizel
svit luny
kupředu
pobízel
Děsuplné...
19.11.2022 23:11:32 | annanymsová
Líbí se mi, povedená.
18.11.2022 18:28:37 | Kan
Hezké
18.11.2022 07:45:51 | Stanislav32
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?