sedím na Vassholmen u Själlandu
a bez zájmu a marně tedy
koukám na jakési Tärnö
je to jako když
pozoruji krásnou ženu
a ona netuší
chudinka
co si marně představuji
že spolu děláme
zbývá mi jen
završit marný den
švédskými masovými kuličkami
pobbavilo mě to, v dobrém slova smyslu.
líbí se mi ta obyčejnost, i textu, i fotky.
přirozené
18.11.2022 17:39:23 | Zamilovaná do nezamilované doby
Povědomé - shodné s příspěvkem (daným ve stejné době) na Pište povídky.
18.11.2022 12:06:56 | Pomeranč