okopám botou si kotníky
klacek si pod nohy hodím
pro sebe překážka veliký
na svět se přetěžce rodím
kdybych však sebe směl zapříti
věřit že Já mé mne nechytí
sebral bych odvahu jevo dát
že jen sám sebe už nechci znát
Nalézt k sobě lásku
a být sám sobě přítelem.
Vykřeše z života tu nejjistější jiskru..ať SE povede*
19.11.2022 05:57:25 | jenommarie