Tělo i mysl jsou vězením.
možná že brzy zešílím.
Rozbít to vězení,
šílenství utéct.
Najít klid.
Schovat se do stromů
barevné koruny
nezranit duši
nezranit o trny.
Bolesti už bylo uvnitř dost.
Z větví barevný postavit most
za ruku sny svoje vést
Vyhnout se prachu lidských cest
Být snem.
~☆~