Já ztratil v paměti tvé jméno,
bylo to dávno, před lety.
Měl jsem tě rád, má kantiléno,
vždyť na tebe já skládal kuplety.
Chtěl bych tě potkat za svítání,
vzpomínkou si tě přivolat.
Možná mi osud splní přání,
a uvidím tě v trávě stát.
Přál bych si na tvé jméno
vzpomenout - opravdu rád.
A na tebe, má kantiléno
v myšlenkách jménem vzpomínat.
Ano. Ach ta pamět- temperamentní šperk ... Hlavně nezapomeň psáti básně*
20.11.2022 14:55:26 | Caliéry
I když už jméno nemáš v paměti
však zůstaly TI krásné pocity.
Kdoví co s léty přijde TI
a postaví se do cesty.
Možná jí spatříš
a ona zas
..nebude už tvé jméno znát.
Však v propojení pocitů
budete šťastně vzpomínat.,)
To je hezké Kane*
20.11.2022 14:47:33 | jenommarie
Děkuji za hezký komentář.
20.11.2022 16:05:51 | Kan