Ráno
Dneska mě vzbudilo zářivé slunícko,
šimralo,šimralo,
šeptalo maličko.
Vstávej!
Ta žhavá kulička
v okně se naklání
a já zas uslyším to tiché volání.
Vstávej!
A tak se rozběhnu
čilá a veselá
a žádné trápení vrásky mi nedělá.
A tak se vydávám na pospas osudu
jsem plná sluníčka,
Dnes plakat nebudu!!
Komentáře (5)
Komentujících (5)