Mezi řádky
Anotace: Malování síly 2022
Báseň je vstupenka do dne.
Noc klepe a ví svoje.
Myšlenky šumí a mozek beznaděje.
Hvězda padá, ale nejsem jí hodna.
Bortím se opět ze dna.
Rozcupovaná čtvrtka.
Měla být barevná dneska.
Počítám minuty do zítřka.
Oči si hrají na spánek.
Ne, nechci prášek.
Strop, kde ovečky
si hrají a nepočítají.
Vteřiny , minuty utíkají.
Sny jsou v propadu.
Duši za sebou táhnu.
Jako kládu, co je těžká.
Mysl vratká.
Enter. Error. Jinovatka.
Jen řeky si šeptají,
že jsem kráska.
Překlep. Zátka.
Dobrou noc, jsem mlhovina.
Kolébavá.
Na shledanou zítra.
Přečteno 133x
Tipy 24
Poslední tipující: Vivien, Dejvis, Stanislav32, blues, Iva Husárková, M.A.Rek, šerý, Fil, Protos1182, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)