Plácat se v emocích, jak ryba v bahně.
Jednou být nahoře, jednou zas na dně.
Úděl ten do vínku byl nám tak dán
nikdo ho nemůže změnit tak sám.
Jen ve dvou změnit se něco tak dá,
na něco "TO" být musí však býti dva.
Podpora s důvěrou spolu jdou
na krásnou zahradu mysl dovedou.
~~☆~~