Sbírka: Konec příběhu
Ke komu slova odcházejí
Ke komu mluví naposledy
Ledy si pukají aniž chtějí
A aniž vědí, že jsou ledy
Ke komu kráčí s jakou vírou
S otázkou vlezlou po bolesti
Není-li nic kde se bere
Šedé a šeré zatracené
Hořlavé přes to vysvěcené
20.11.2022