Na křídlech fantazie k nebi se vznést,
a rukou holou dotknout se hvězd.
Baldachýn modři v náručí mít
v měsíčním svitu na mraku snít.
Paprsky měsíce, a slunce splétat
na křídlech snových spolu si létat.
Oblaka třpytu hvězd, nad hlavou mít
v paprscích měsíce pak s Tebou snít.
~~☆~~
Skvělé uchopení fantazie a snu. Snít a vypnout je také důležité...a relaxovat třeba i v ritmu jógy.
21.11.2022 19:04:00 | Krahujec