Bloudící mysl, stále nové světy.
Krásno různé, staré a nové boty.
V mlhovině spousta cest,
kterou hvězdou nechat se vést?
Rozumím, nebo cit?
V černé díře to skrýt.
Ale i tam nachází se svět
a někdo, kdo z cesty by Tě sved...
Kroky jdou a světlo teče,
Život ty porodní to křeče.
A dál?
Polibek můzy.
~~☆~~