Nasliním prst
Nasliním prst
Tím poznám odkud fouká
Ten vítr co si
Vždy něco brouká
Ze všech světových stran
Zní kouzelná melodie
I hejno černých vran
Se do rytmu pohupuje
Já velmi dobře vím
Že je to hudba z jiných sfér
Zavřu oči a nechám působit
Na sebe chór andělskej
Přečteno 151x
Tipy 16
Poslední tipující: Akras, Květka Š., Vivien, WWW, Fialový metal, Iva Husárková, Frr, Psavec, kozorožka, mkinka
Komentáře (9)
Komentujících (5)