Ráno.
Anotace: Malování síly 2022
Vytekla ze mě šťáva.
Houkačky jako ukolébavka.
Metro přeplněné.
Žádná estráda.
Z těch vjemů točí se mi hlava
a motá každá noha.
Začíná den.
Zeleň počítám na prstech.
Spad držím ve vlasech.
Cítím zas úpadek.
Beru kávu, ale nesladím.
Raději vrním vůní i lahodím.
Všude mokro a já ospalá.
Ach, ráno tak bývá.
Zjizvená duše ještě neumírá.
Pot myšlenek stírá.
Někde čeká červí díra.
Vlezu do ní.
Uvnitř se vše zmítá.
Krásné ráno, padám na klávesnici.
Beru sílu z nitra.
Třeba s kámošem se uvidíme zítra.
Levá noha, pravá noha i den si píská.
Přečteno 133x
Tipy 20
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Iva Husárková, Květka Š., Psavec, šerý, Laraille, Kan, Frr, WWW, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)