Tnutí
jen jedno
jediné
omylem
či osudem
nutí
padnout
a dopadnout
sekerou
či slovem
hroutí
se svět
míza mizí
a je jen
smůla
A pak nové semeno vyraší
jak štěstí pavoučí.
A bude líp
i z víry možno žít.
Máš supertip.
23.11.2022 13:34:33 | mkinka