Píseň podzimu
Anotace: Malování síly 2022
Beru lístek do dlaně.
Slunce se schovává za mraky.
Možná hledám cosi
i o nekonečno se prosí.
A tak jdu s hlavou sklopenou.
Auta v okolí mi prominou.
Jsem duší šedivou.
Myšlenek pár ulétlo s drakem,
co nelétal.
V nahotě lidství
otáčím list.
Slzy chtějí jít.
Den se chvěje.
Přijímám rozkaz žít.
Tra la la chcu sít.
Přečteno 88x
Tipy 15
Poslední tipující: M.A.Rek, Iva Husárková, Fialový metal, Bufik, Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, Psavec, šerý, Kan, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)