Anotace: Dá se říct s věnováním... . Co já vím... .
Ze země v lese roste,
zdá se to podivné, prosté.
Koruna černá z země raší
měsíční stříbro zašlé.
A hle tu krystaly na ní rostou,
z mlh mýtina se noří.
Tma koruny se bojí
koruna půdu živou hojí.
Tam v prostřed mýtiny ticho
na hebkém mechu spočinul klid
Tam dá se v klidu být
nádherou vůkol se potěšit.
Otevřít mysl
oči zavřené.
Vnímat vše,
a všude.
~☆~