Bílé noci beze snů
Které ke mně nepřichází ani k ránu
Ani v nejhlubší tmě
Kdy se myšlenky toulají
Ve zpřítomněné minulosti
Jen natáhnout ruku
Aby se z mlžného oparu
Probraly moje smysly
Které nutí nohy utíkat
Nejhlubší tmou
I ranní mlhou
Která zakryje obzor
Oprýskané omítky vyhladí
Do podoby impresionistických děl
Kdyby moje sny mluvily
Řekly by
Že jednou pro mě tohle znamenalo všechno
Ale teď
Nic
Než všechno