Všechno je ztracené,
vzal to čas,
jen vzpomínky bolestné,
třesoucí se hlas,
zůstaly na památku,
jako pomníky bolesti,
blázna, co toužil po štěstí.
Naštěstí zbyl ještě hlt kořalky, na verandě sedím a hledím do dálky..:)
25.11.2022 19:30:18 | DvorskyJan