Pole
Anotace: Malování síly 2022
Holčičko, co se to děje,
že za lidi mluví přístroje.
A kde je to pole?
Dívá se uplakaná.
Prababička milovaná.
Jsou tam auta.
Také jsem to nechtěla.
Hluk a rámus dálnice.
Já vím kdysi tam rostla kukuřice
i ten náš mák.
Pobrečíme si.
S tím holka nic neuděláš.
Nebe vzpomíná
a olovo mluví.
Kdo by to dříve řekl,
dostal by holí.
Ach, Bože, žebrák je člověk bez pole.
Nebreč.
Kůň řehtá a jednou se povede.
Přečteno 128x
Tipy 17
Poslední tipující: Lighter, Dušekteráztroskotává, M.A.Rek, Iva Husárková, Psavec, Akrij8, Fialový metal, Bufik, kozorožka, Frr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)