Padá voda
Anotace: Déšť za oknem, déšť zpod mého obočí.
Prší tiše, prší měkce
Prší modře, prší hebce
Prší, jako by se někdo smál
Prší, prší pořád dál
Prší mrtvé noty štěstí
Prší, a to smutek věstí
Prší, prší modré z nebe
Prší ze mě, prší z tebe...
Komentáře (2)
Komentujících (2)