před zimou do svetru lezu
dezolován žiju v míru
vařím čaj z černého bezu
rumu přidám dobrou míru
chladem se chvět - taky strachem
jak můj mozek před výplachem
chraň nás patron Václav svatý
před zimou a dezoláty
Ve státu, který je v téměř dezolátním stavu, nutně žijí obyvatelé, samí dezoláti. Nejvíc mentálně. Kdeže loňské energie jsou?
30.11.2022 12:56:58 | Lighter