Zpívej, zevnitř ven
ať tě slyším
ať tě cítím
ať můžu milovat
ať můžu proboha žít
trochu víc jemně
trochu víc v klidu..
Zazpívej mi tu nádhernou melodii
kterou si nosíš v srdci jako nějakej drahokam
Ano prosim! Zpívej! Krásné
01.12.2022 23:46:50 | Narra