Vážení a milí,
jsem mezi vámi jen chvíli
a stihl jsem prozradit spoustu osobních věcí,
z říše lidské i zvířecí,
je to má psycho terapie i koníček,
udělal jsem z toho jeden balíček.
Jsem rád, pokud někoho zde potěším,
sám se občas utěším,
ale život není jen pohádka
ani květinová zahrádka.
Navzdory všemu,
rád na světě jsem a miluji svou ženu,
někdy to i přeženu,
ale bezmezně věřím tomu,
že láska a pravda musí zvítězit,
nenávist a zlobu,
jednou pro vždy porazit.
Své pero v ruce držím,
a další verše pro Vás složím
a pokud se to někomu nelíbí,
ať mi zdvořile promine,
to se může stát, jak by ne?