Dávná hubička
Dal jsem Ti hubičku na líčko
Zatočil se se mnou celý svět
Tebe však to nedojalo
Bylo nám roků asi pět
Tahal jsem Tě za sukýnky
Rozcuchával Tvoje vlasy
Na jiného mrkaly však
Tvoje krásné řasy
Nyní nám je padesát
Ty jsi hezká dáma
Stále se však musím ptát
Proč nebyla jsi mi přána?
Přečteno 156x
Tipy 19
Poslední tipující: jenommarie, Tvbm, Dejvis, M.A.Rek, Fialový metal, Iva Husárková, Jan Kacíř, šerý, Marten, Bufik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)