hloupá žena nevážena
do hlavy má velkou díru
mozek vzala netopýru
a z té díry ven se žena
ven se žene hejno slov
stovky velkých katastrof
katastrofa k katastrofě
dopovím to v další strofě
že nám hloupá žena vládne
to se ještě nějak zvládne
na obranu však té paní
co haraší nema zbraní
chtěl bych říci jednu větu
poslední na tomto světu
.....