jdeš zšeřenou ulicí
tvé kroky tonou tonou
jakýsi stín kráčí vedle tebe
s tebou
pod lucernou dva tiše se modlící
byl to snad vítr jen
záchvěv ve větvích
dozníval
dozníval
kdosi jím stále tich
Zdenko, čtu si to nahlas a je to ne báseň, ale čirá muzika. A krásná. Slyšíš to taky?
02.12.2022 21:19:00 | Matahaja
ano… z takových mívám zvláštní radost… každý máme svou melodii… děkuji.úsměv.z
03.12.2022 00:45:56 | zdenka
Pěkné.
kráčím od lampy k lampě
od světla do tmy
stíny lampa lampě podává
mé dva stíny už jsou my...
02.12.2022 21:15:49 | M.A.Rek