Představy, touhy a iluze.
žití třeba v sebeklamu.
Mít sen a ten nezradit
Proměnit dívku v krásnou dámu.
Snít, a mít se proto líp.
Občas plnit sny i jiným.
Zažít sem tam hrozný splín
těšit se z vůně květin.
Dávat i přijímat
dary duše i mysli.
Hledat to krásné,
pro co jsme sem přišli.
~☆~
L
...jo život je sen...;-)ale ironicky se už neříká, jestli hezkej nebo škaredej...
02.12.2022 14:49:52 | Marten