Opři se bratříčku
Energia,
plní moria,
láska božia
sa rozlieva.
Z neba prší,
zázrak tuší,
srdce búši
aj na súši.
Záplava slov,
splnených snov,
vydaných vdov,
stop nárekov.
Tak si prišiel,
vlnu našiel,
trafil si cieľ,
zbaviť sa tiel.
Povstali sme z prachu,
tančíme na hrachu,
žili život v strachu,
je súdny deň v krachu?
Nádej mám maličkú,
opři se bratříčku,
cesta je rozbitá,
ráno snáď zas svitá.
Přečteno 108x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Stanislav32, Imaginant, Pablo Kral, Bufik, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)