Řezáčovo náměstí 2
Anotace: Malování síly 2022
Vzpomínám a vločky padají.
Mami, tam je jeřáb.
Myšlenky se zastaví.
Jo, Péťo chvíli jsme tam bydleli.
Letná, Stromovka a tam všude.
Slza mluví i tichne.
Kočárek už nepotřebuješ.
Už si vyrostl z dětských let.
Jsou Vánoce a já nechci cítit, že strnul svět.
Pojď do náručí a chvilku si vyprávět.
Slza padá i stromy bílé,
drží mě pro ty chvíle.
Je zima a chybíš mi.
Vzpomínám si,
jak si poslouchal pohádku o kocourkovi.
Byl jsi nemocný a dětsky jsi se ptal.
Padá sníh.
Věže stromek a vše svítí.
Kéž koledy k Tobě doletí.
Máma má prázdnou náruč bez dětí.
Dobrou noc, Péťo i Jíťo.
Prosím, ať to a to, nebolí to.
Slza padá. Dál nejde to.
Přečteno 100x
Tipy 17
Poslední tipující: Dominik Plesr, annanymsová, Fialový metal, zdenka, Stanislav32, Iva Husárková, Psavec, Bufik, Vivien, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)