Bublinkové suché pranie
Virtuálne
plaťme dane,
po koberci
tlačme sane.
Bublinkové
suché pranie,
Dospelácke,
detské hranie.
Po závetrý
vietor prahne,
pod oprátku
vrah si ľahne.
Vlci chytia
ovčie kiahne,
ovca k vlkom
mladé tiahne.
Votrelcove
nežné liahne.
Upírom sa
komár vyhne?
Diamaty
ťažia v bahne,
bahno na to
suché pranie?
Pokazí to,
na čo siahne,
do ruky mu
skalpel, či nie?
Na Zemi sa
čas už sunie,
čo z toho pre
nás vyplynie?
Přečteno 77x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, Vivien, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (0)