Struna houslí kovem zní,
vzduch se tóny chvěje.
V tónech, když se rozední,
skryto je spoustu beznaděje.
Znavený smyčec pluje
po strunách a sílu nemá,
co k životu potřebuje,
ta hra jeho je němá.
Struna houslí kovem zní
a stále víc se chvěje.
Dnes koncert je to poslední,
a již víc se neusměje.
Koncert obratů tvých je zajímavý.)
03.12.2022 14:43:11 | Constantine
Smyčce pohlazení a těla strun se rozechví... a po hmatníku hledaj řeč.
Hezky to máš vyznělé, Kane.
03.12.2022 12:43:02 | šerý
Temná chvíle duše, tichem housle zní.
Duše moje housle jsou, láska tvá je strunou v nich, když mě hladíš dlaní svou, zazní v tónech kouzelných - kéž smutnému houslistovi láska rozehřeje srdce a rozezní jeho housle hudbou sfér :-)
03.12.2022 09:50:26 | kozorožka