Každodenní nálož srandy
za kterou netřeba se hanbit
tento pár a jejich vtipná videa
ty nezakáže ani dětem jejich mamina
za jejich výkon jedině oscara
a hlavní hrdinové nemusí ani jít do naha
co slovo to naprostý unikát
jejich ig profily nepotřebují duplikát