Zánět
Anotace: Malování síly 2022
Jdu po Spálené,
kde je pohotovost.
Pomůže mi to dost.
Ano, pětka vpravo dole
kvičí a puchýři tancuje.
Sedíme tam všichni s otokem.
Ticho jako nad hrobem.
Bolí vzduchem šumí.
Jedna si trhala zuby bez umrtvení.
Všichni nemohli a tleskali jí.
Atmosféra dojatá,
prostě řekla, že to dá.
Po odchodu dívám se na světélka
a jsem zase malinká.
Prý mám spát v polosedě,
ať to všechno steče.
Menší bolest i křeče.
Zdraví přeji vám všem vkleče.
Slza teče.
Přečteno 109x
Tipy 13
Poslední tipující: annanymsová, Iva Husárková, Fialový metal, šerý, Sonador, Psavec, paradoxy
Komentáře (10)
Komentujících (6)