Futbal hýbe svetom
Horel ohník, horel,
olympijský v Soči,
teraz ruská pošta
pošle mŕtve oči.
Futbal hráme na prd,
nie sme v Katare
a tak Katarská pošta
nepošle nám máre.
Chceš si riadne užiť?
Rada ti dá nimfa.
Chceš si ju však kúpiť?
Je to kurva! FIFA
Ideme sa posrať
s elektromobility
a zalievame trávnik
v púšti niekde v riti.
Postavme si ICE ring,
na púšti sa zíde,
môže sa biely medveď
slniť v Antarktíde.
Lyžovačka hurááá,
sneží nám tu blato.
Ski pass lacný tam,
kde prší čierne zlato.
Futbal hýbe svetom,
šport nieje politika.
Za plyn riť lýžeme,
ľahká matematika
Přečteno 93x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Psavec, Iva Husárková, šerý, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)