Kdo jsem, kam kráčím jen
můza se snáší z vyšších sfér.
Život, radost i sten.
Věčná noc, i věčný den.
Je jako horor i jako sen
Z hororu někdo udělá i den
Promění třeba v horor sen
Touha jeho zničit druhým den.
Nevím kam jdu sám
zaplatit života pak daň.
Hle druhá natažená dlaň
Zaplatit a co má se stát se staň.
Milovat a nesmět
Radovat se, trpět
Ale cítit život
po cestě jít a snít.
~☆~
před chvílí jsem zrovna slyšela takovou pěknou větu:
"prožívám pouze svůj život"
zní to jako banalita, ale myslím, že na to občas zapomínáme...
07.12.2022 11:16:02 | Sonador