Vzpomínka
Anotace: Malování síly 2022
Viděla jsem paprsek slunce
a dělala mu ovace.
Jsou přeci vánoce.
Vzpomínala jsem na jednu báseň,
co učila jsem se.
To bylo ve školce a svěřím se něžně.
Stála jsem a recitovala :
Já kočička malá,
jak jsem ráno vstala,
sluníčko smát jsem uhlídala
a kdyby se smálo stokrát do pokoje
tak se neusměje, jak matička moje.
Dneska mi ta báseň v hlavě lítá,
Na Klamovce stále školka je,
jen pár let už jinde tancuje
a ve víru dní kraluje.
Tak zpívám sluníčku jako velká.
Praha je milá a krásná.
Přečteno 104x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Lexi, Kan, Sonador, annanymsová, Frr, Dejvis, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)