Psali jsme si,
kdysi dávno,
citlivá slova plná něhy,
ale už si je nepíšeme,
ani jeden z nás to nechce,
nikdo nevzpomíná,
nepláče ani netruchlí.
Vzali jsme si,
jeden od druhého,
jen to málo,
co jsme v sobě našli.
Oba jsme prázdní.
Tak jako vypité láhve vína
co nás kdysi sblížily.
ano...není nic smutnějšího, než slova, která nezaznějí
07.12.2022 13:18:08 | stormeater