Na poli rostou rudé máky,
u cest jasně modré chrpy.
Lákají zralé klasy ptáky
a v chalupách zvoní srpy.
Je léto, všude kolem bzukot včel,
klasy na polích se vlní.
Váhavý, i kdyby sebevíce chtěl,
svou lásku nenaplní.
V potocích pstruzi se honí,
u břehů vážky tiše loví.
Lípy v květu sladce voní,
váhavý, lásku svou neosloví.
Ještě že jsou i rozhodní, jinak bychom jistě jako lidstvo vymřeli:-)
08.12.2022 11:17:41 | Jeněcovevzduchukrásného