Nad otevřenou knihou sedím,
čtu i nečtu si, stránky obracím.
Jsem zasněný, čas utrácím,
co četl jsem, valně, ani nevím.
To se tak stává – zamilovaným,
že mysl jim utíká do zasnění.
Brání se otevřít – i nepozvaným,
hledají slova pro připomnění.
Nad otevřenou knihou usínám,
otevřít, marnost ji byla sama.
Láska se ztratila do neznáma,
jen tu knihu její, občas, otvírám.
Vždyť všichni hledáme,
dotyky známé i neznámé...
Ráda jsem četla, Kane, hezký den
13.12.2022 22:32:55 | Emily Říhová
Možná..chceš jen pohladit stránky a vrátí se TI..dotek tak známý.
Pěkná báseň Kane. :)
10.12.2022 23:05:01 | jenommarie