Kdo jsi, ptám se tě,
ďábel sám, či někdo jiný ?
Kolik, vás, skrývají stíny,
na této ubohé planetě.
Takové zlo, jistojistě není
v dostupném vesmíru.
Příjemná tvář, šál z kašmíru,
ve které, prostý, najde zalíbení.
Před nebeskými plameny,
v základech peklo se třese,
chladný žár andělů neunese,
zmizí, pod z ledu kameny.
Tak už víš, kdo jsi ?