Mami další vánoce zas bez tebe
Anotace: Mami další vánoce zas bez tebe
Vánoce se pomalu blíží
a ja často do nebe vzhlížím
nebe neotevře své brány
přesto mám jedno nesplnitelné přání
aby jsi tu na svátky
se mnou zas zpátky byla
abys viděla tvého psa
jak zlobí ale dobře hlídá
tvé holky v kurníku jak nesou
a kuřata co jsem sama odchovala
že tvá dcera jede na plný plyn
že si jí dobře do života vychovala
Přečteno 131x
Tipy 14
Poslední tipující: Marten, Lighter, Iva Husárková, šerý, Frr, Fialový metal, Psavec, M89, mkinka, Vivien, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)