Anděl naděje
Anotace: Malování síly 2022
Já vím, že je.
Ten bílý anděl zázraků
a věřím v sílu jeho tahů.
Právě namaloval ze tmy bílo
jako na tabuli, aby hřálo.
Píseň je fanfárou nebe
a tepe z krve
pod tíhou snění.
Ach, slunce, dej porozumění.
Já věřím na sny, které se nerozpráší
i že panenky pomáhají holkám,
co se občas bojí.
Klepu se občas pod peřinou
a volám svého anděla,
i když jsem hodně dospělá.
To duše plyne a chce být zahřátá.
Sníh padá a já přikrytá.
Zima je pokorná i dá.
Přečteno 122x
Tipy 27
Poslední tipující: Tvbm, zdenka, Dejvis, Vivien, Bufik, Iva Husárková, šerý, kudlankaW, Psavec, Kan, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)