Jen toč, toč se hlíno a vykruž džbánek,
do něj nalijeme víno, pro klidný spánek.
Hrnčíři, jen roztoč kruh a hlínu naň dej,
to já jsem ten vína druh, já ten marnoděj.
Vytvoř hezký džbán, pro víno nádobu,
hliněný elegán, ať má mou podobu.
Tvář do džbánu
otisk v hlíně
přání plň se
v chutném víně*;)
Pěkná je Kane
14.12.2022 15:30:50 | jenommarie