Malování na sněhu
Anotace: Malování síly 2022
Utekla holka do sněhu.
Našla si tam úlohu.
Srdíčka i něhu.
Za rohem koukal sněhulák.
Vločka dala úsměv znát.
Utekla žena do sněhu
a kladla prsty bez ledu.
Nemyslela na vědu
a našla mezi slovy koledu.
Utekla báseň na kluziště
a žehlila lunu i skrýše.
Usmála se a čistě pěla
i byla bílá - než se rozplynula.
Hraje bílo i údolí ticha.
Příroda časem tiká i hladí.
Radujte se, staří i mladí.
Buďme jako sněhuláci.
Přečteno 168x
Tipy 27
Poslední tipující: Lexi, Caliéry, Fialový metal, Marry31, Tvbm, Dejvis, Bufik, Frr, Iva Husárková, Jan Kacíř, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)