Dnešní
Anotace: Malování síly 2022
Jen jedenkrát.
Necítit hrách
a zas jako dítě si hrát.
Jen v minutách
postřehnout smysly,
aby to neproklouzlo mezi prsty.
Jen ve vteřinách dýchat prstoklad
a přiznat si, že se mám rád.
Jen v setinách polknout
a cítit sad.
Jsme lidstvo,
i když občas v temnotách.
Jednota i veličina čas.
Napřímit se a přání dát.
Rodíme se i v písmenkách.
Věřit je síla v nás.
Jsou svátky srdce v množinách.
Ach, ach.
Koleda ať jako vločka dopadá
a štěstí se rozdává.
S Marií Ježíš nám dá.
Přečteno 86x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Bufik, Stanislav32, Kan, zdenka, Psavec, Marry31, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (5)