Pomalu, v klidu jako zvíře
vnímat tiše každý sval svůj.
Plynule v klidu, zpomal se stůj.
Pst tělo mluví, slyšíš?
vnímáš ta slova ?
Ano? Sláva.
A znova.
Uvnitř
Sebe
Žít
Je
☆
Když sedíš tiše, slyšíš život ve svém břiše, motor tvého těla přede, nejlépe jak svede. Slyšíš srdce, bije tiše a zas prudce, odbíjí čas tvého žití, jako připomenutí, že život je teď a že jsi živý, unášen proudem života. Je to tanec bakterií a virů, s nimiž tančí tvé tělo - občas zakopne, ale to patří k tanci. A duše se z výše mysli dívá, a pak do toho proudu skočí, a pak zase vyleze na břeh a suší se. A znova a znova…
16.12.2022 10:08:17 | kozorožka
nebo kornoutu s oříškama a čokoládou. měj krásné svátky, Miku, objímám Tě pro vlídný den. :-))
16.12.2022 01:49:38 | Iva Husárková