Zakalený pohled
na řasy havran
usedá
Víčka zalitá tmou
Úsměv se rozpadá
V přítmí pokoje
do všech stran
Rozlitý stesk i chlad
Bát se však nemusíš
Zůstaneš
v srdcích
všech
A dotkl se díky básni i mého srdce. ..
na řasy havran usedá
Víčka zalitá tmou
Úsměv se rozpadá
díky
16.12.2022 20:27:29 | Kumiko
Krásná dojemná báseň.Je mi to ovšem velmi líto :/.Ať smutek přebolí časem,drž se..
16.12.2022 09:23:04 | M89